چگونه یک هدفون خوب انتخاب کنیم؟ (بخش دوم)
هدفون های وایرلس
این نوع از هدفون ها شما را به ضریب شکل خاصی محدود نمیکند؛ به عبارت سادهتر میتوان گفت که سازندگان میتوانند هدفون های دور گوش، روی گوش یا داخل گوش خود را به صورت وایرلس هم بسازند. هدفون های وایرلس خوب معمولا در حدود 50 تا 100 دلار از نوع سیمی خود گرانتر هستند. آینده نگر بودن ارزان نیست و در سادهترین حالت ممکن شما را مجبور میکند که از دستگاهی برای پخش موسیقی استفاده کنید که قابلیت بلوتوث را پشتیبانی کند، زیرا هدفون های بی سیم به واسطه قابلیت اتصالی بلوتوث محتویات صوتی را پخش میکنند. قابلیت بلوتوث تا به امروز محدودیتهای زیادی را پشت سر گذاشته است با این حال هر فاکتوری، قابل درک (نظیر سیگنالهای متضاد وای فای، ریزموجها و تلفنهای بی سیم) یا غیر قابل درک (نظیر قرار گرفتن یک مانع بین دستگاه پخش کننده صدا و هدفون) میتواند توانایی هدفون های بی سیم را در پخش صدا محدود کند.
هدفون های کاهنده نویز
این هدفون ها هم با ضریب شکلهای مختلفی ساخته میشوند. به همین دلیل شما میتوانید بسته به سلیقه خود هدفونی را که به این قابلیت نیز مجهز باشد در اشکال مختلفی خریداری کنید. بسیاری از سازندگان مدعی میشوند که با گذاشتن یک بالشتک در اطراف گوشی هدفون خود محصولشان را با قابلیت کاهنده نویز ارائه کردهاند اما این ادعا صحت ندارد. این بالشتکها در طبقه بندی روشهای کاهنده نویز غیرفعال (PNC) شناخته میشوند و تاثیر زیادی در کاهش نویز ندارند. در واقع شما میتوانید میزان تاثیر این روشها را در کاهش نویز با قرار دادن دست خود به صورت یک کاسه بر روی گوشتان بسنجید.
در مقابل روشهای کاهنده نویز فعال کارایی بسیار خوبی در کاهش نویز دارند. این فناوریها با استفاده از چند میکروفون خارجی میزان دسیبل را تشخیص میدهند. زمانی که این میکروفونها حد خاصی از نویز را تشخیص دادند، اسپیکرهای قرار گرفته در داخل هدفون با انتشار یک نویز تولید شده، نویز خارجی را کاهش میدهند و از این طریق باعث میشوند که شما موسیقی مورد نظر خود را با کیفیت صدای بیشتری بشنوید.
برچسب: هدفون های داخل گوش، هدفون های وایرلس، هدفون های دور گوشی، هدفون های رو گوشی، هدفون های کاهنده نویز، بهترین هدفون،